Kontakt

Ofte stilte spørsmål

Lurer du på noe? Sjekk her om vi allerede har svart på spørsmålene dine.

Hvordan bestiller jeg?

Felles for alle våre områder er disse mulighetene:

Direkte bestilling

Vi har foreløpig noe ulike bestillingspunkter på telefon og ulike produkt i våre områder, se nærmere:

Taxifix

Taxifix er en app hvor du kan bestille din neste taxitur. Du kan også legge inn forhåndsbestillinger.

Taxifix nettbooking

Vi har også et nettbasert bestillingsskjema hvor du kan bestille taxi. Her kan du også legge inn forhåndsbestillinger.

Den bestilles på vanlig måte som en vanlig taxitur, på telefon, i app eller på web.

For å bestille pasienttransport må du ringe 05515 eller få fastlege/behandler til å ordne dette for deg. Les mer på www.helsenorge.no

  • Må du sitte i rullestol i bilen?
  • Transport med dyr?
  • Trenger du barnesete
  • Trenger du ekstra ren bil/allergibil?
  • Har du ekstra mye bagasje?

Vi har mange ulike typer kjøretøy og tjenester i våre sentraler. Finn din nærmeste sentral og ta kontakt på telefon i forhold til lokale tjenestetilbud.

Du kan gjerne bestille bil for andre så lenge du sørger for at de kan betale for seg.

Bestiller du i vår nettbooking, eller ringer en av våre «Bysentraler» vil du motta en SMS om hvilken bil som kommer. Tjenesten belaster ditt mobilabonnement med kr 1,-. Bestiller du med Taxifix får du en bekreftelse i appen.

Alle våre biler nytter regulerte priser etter Maksimalprisforskriften  uavhengig av om du er i et regulert eller uregulert område for prissetting. Dette gjør at du alltid får billigst mulig taxitur hos LokalTaxi. Alle våre biler har påmontert prisopplysningsskjema for «Jamførpris» etter myndighetsstandard. Har du tilgang til andre selskapers skjema, kan du enkelt sammenligne LokalTaxi priser med kolleger i andre selskap.

I alle våre biler kan du enkelt betale med bankkort, Visa, Mastercard, American Express, Vipps eller i kontanter. Bruker du vår bestillingsapp Taxifix kan du forhåndsbetale en «Makspris» som vil reguleres ned om turen blir billigere, men ikke mer om den blir dyrere. Viser prisen i taksameteret en lavere pris enn avtalt «Makspris» er det selvsagt den laveste prisen du skal betale. Fordelene med å bruke vår bestillingsapp er mange og det kan du lese mer om her, Taxifix infoside.

Vi opplyser om at det ikke er lov å nyte rusmidler eller røyke i noen av våre biler. Dette er i henhold til alkoholloven § 8-9 og røykeloven § 12. Politiet vil straffe overtredelser med bøter.

Kontaktinformasjon

Fikk du ikke svar på det du lurte på? Ta kontakt med oss gjennom skjema. 

Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse og for å hjelpe nettstedet vårt med å fungere effektivt.