Taxifix

    

 

TJEN EUROBONUS EKSTRAPOENG MED TAXIFIX!

Tjen EuroBonus Ekstrapoeng mens du lar en av våre sjåfører kjøre deg dit du skal. Tjen 50 poeng per 100 kroner når du bestiller i Taxifix-appen og ellers 30 poeng per 100 kroner når du betaler med et kort som er linket til ditt EuroBonus-medlemsskap i bilen.

Les mer

Trygt, effektivt og forutsigbart

Med Taxifix er det enda enklere å bestille drosje! Du får en tur med forutsigbar pris, enkel betaling og tilgang på kvittering, og er enda raskere ute av bilen når turen er slutt. Den nye Taxifix-appen gir deg god oversikt over turer og samler dine kvitteringer. Nå er det også mulig å legge inn flere forhåndsbestillinger.

Last ned appen:

 

Foto: Oslo Taxi/Taxifix

Makspris: Aldri mer, ofte mindre

Med makspris kan du alltid føle deg trygg på at du ikke må betale for mye. Dersom taksameteret ved turens slutt viser et annet beløp enn Taxifix, betaler du det laveste beløpet! Du kan også velge om du vil betale turen med eget betalingskort, Vipps, eller i bilen.

Hele landet er med!

Med Taxifix kan du bestille taxi i store deler av Norge. I områder med flere tilbydere kan du velge din favorittsentral. Og det beste av alt? Taxifix husker valget ditt til neste gang du er ute og reiser i samme området!

Spørsmål eller tilbakemeldinger?

Send en e-post til kvalitet@taxifix.no. For mer informasjon og kvitteringsoversikt, gå til taxifix.no.

God tur!

Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse og for å hjelpe nettstedet vårt med å fungere effektivt.