Om Lokaltaxi

Lokaltaxi startet sin drift fra januar 1995 med hovedfokus på oppgjørshåndtering for taxinæringen i Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Nord-Trøndelag og Nordland.

Fra en forvaltning av i overkant av 36 mill. kr/år har dette økt til over 250 mill. kr/år. Totalt siden etablering utgjør dette 3 milliarder kroner. Selskapet med datterselskaper har økt antall ansatte i perioden fra 4 til 25 og drifter i dag tjenester til alle deler av taxibransjen.

I det største satsningsområde de senere år inngår TaxiBiz som er et samarbeidsprosjekt på teknologisiden med våre partnere i Sogn og Fjordane, Nord-Trøndelag og Nordland. Dette er et av de mest avanserte webbaserte systemer for en mengde typer tjenester til taxinæringen i dag.

Bestillingsløsninger

TAXI!! Vi har alle sett på film at en taxi praies, men i virkeligheten er det heller sjelden det skjer i vårt område. Vi har flinke folk på sentralbordet, som kan ta mot din tur som skal kjøres med en gang, eller i morgen tidlig.
Søk på 1881 for å finne din nærmeste LokalTaxi: www.1881.no.

Vi anbefaler bruk av appen TaxiFix. Den gir deg utvidede muligheter, og du slipper å stå i telefonkø. Du får se hvor bilen du har bestilt befinner seg, får telefonnummeret til den, og om du registrere deg, vil du kunne finne kopi av kvitteringer betalt med ditt kort.

Ved bruk av appen TaxiFix, får du også maxpris for turen om den går direkte uten stopp fra A til B, og du betaler aldri mer, men sannsynligvis mindre. Du kan laste ned appen i GooglePlay eller AppStore.

FlyTaxi

Du kan fritt velge bil når du ankommer en flyplass. I Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal, Nord-Trøndelag og Nordland vil du kunne finne en bil som har LokalTaxi og stedsnavn på siden på drosjen. Da vet du at denne sjåførene er det stilt krav til, har kjennskap om sitt nærområde og gir deg en trygg transport til rett pris.

Syketransport/Pasientreiser

For deg som skal ha taxi til lege, sykehus eller annen form for behandling arrangert at helsevesenet, er det fastlege eller behandler som skal bestille taxi til deg, om du ikke kan reise med annen transport.

Pasientreise: Reiser med rekvisisjon

Det er de lokale pasientreisekontorene som har ansvaret for å planlegge og bestille pasientreiser med rekvisisjon. Det er også lokale pasientreisekontor som skal utstede rekvisisjon for pasientreise i tilfeller der rutegående transport ikke finnes. Har pasienten behov for rekvisisjon til reise av helsemessige årsaker, er det pasientens behandler som skal utstede denne. Alle henvendelser vedrørende reiser med rekvisisjon skal rettes til det lokale pasientreisekontoret.

Ønsker du kontakt med det lokale pasientreisekontoret, ring 05515 (evt med 915 foran, da er det gratis: 91505515)

Ved å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en god opplevelse og for å hjelpe nettstedet vårt med å fungere effektivt.